KADRLAR TAYYORLASHDA AXBOROT ISTEMOLI MADANIYATINING OʻRNI - Ramazonov, J.Dj. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada rahbar kadrlar tayyorlashda axborot madaniyatining oʻrni, axborot iste’moli madaniyati shakllanishining psixologik xususiyatlari, bugungi kunda axborot madaniyatining zaruriy xususiyatlari, global zamon talablaridan kelib chiqqan holda yoshlarga axborot istemoli madaniyati va koʻnikmalarini shakllantirish, ushbu xususiyatlarning yoshlardan talab etiladigan psixologik shartlari haqida fikir mulohazalar keltirib oʻtilgan.