ВЫЯВЛЕНИЕ ОСОБЕННОСТЕЙ УПРАВЛЕНИЯ ИННОВАЦИОННЫМИ ПРОЦЕССАМИ В РЕГИОНАЛЬНЫХ ВУЗАХ РЕСПУБЛИКИ УЗБЕКИСТАН - Доспанов, Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақоламиз глобаллашув ва билим иқтисодиётига ўтиш шароитида Ўзбекистоннинг минтақавий олийгоҳларида инновацион жараёнларни бошқаришга бағишланган. Мақолада ҳудудларнинг инновацион ривожланишини қўллаб-қувватлашга қодир юқори малакали кадрлар тайёрлаш бўйича олий ўқув юртлари ва саноат корхоналари ўртасидаги ҳамкорлик зарурлиги таъкидланган.