Raqamli ta’lim muhitida talabalarning mustaqil ta’lim olish kompetensiyasini rivojlantirishning innovatsion yondashuvlari - Kudenov, T.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada raqamli ta’lim muhitida talabalarning mustaqil ta’lim olish kompetensiyasini rivojlantirishning innovatsion yondashuvlari o‘rganiladi. Ta’lim jarayonida shaxsiylashtirilgan yondashuvni qo‘llash, axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish va interaktiv platformalarni joriy etish orqali talabalarning mustaqil o‘quv ko‘nikmalarini takomillashtirish yo‘llari ko‘rsatib beriladi. Shuningdek, ushbu jarayonda pedagog va talabalar o‘rtasidagi o‘zaro aloqaning yangi shakllari yoritiladi.