O‘zbek tili ta’limida raqamli texnologiyalarni tatbiq etishning nazariy masalalari - Jumamuratova, S.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada o‘zbek tili ta’limida raqamli texnologiyalardan samarali foydalanish va ularning rivoji haqida to‘xtalgan. Lingvomadaniy kompetensiyani rivojlantirishda raqamli texnologiyalardan foydalanishning samarali usullari haqida ma’lumot berilgan.