TA’LIM MUASSASALARIDA JISMONIY TARBIYA DARSLARINI ZAMONAVIY METODLAR ORQALI REJALASHTIRISH - Arziev, Sh.A.; Tulepov, S.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimizda jismoniy tarbiya va sport sohasidagi qaratilayotgan e’tibor va umumta’lim maktablarida tashkil etilayotgan jismoniy tarbiya darslarini zamonaviy pedagogik texnalogiyalar asosida tashkil etishning ahamiyati borasidagi tahliliy materiallar o‘rin olgan.