ОБЕСПЕЧЕНИЕ ГЕНДЕРНОГО РАВЕНСТВА КАК ВАЖНОЕ НАПРАВЛЕНИЕ РЕФОРМ В СОВРЕМЕННОМ УЗБЕКИСТАНЕ - Сеитова, З.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада муаллиф гендер тенглиги масалаларини кўриб чиқади. Бу масалалар давлат даражасида қандай ҳал етилмоқда? Нашрларида тенглик масалаларини ёритган манбалар таҳлили ўтказилади. Ва енди бу масала давлат даражасида.