СЕЛЬСКОЕ ХОЗЯЙСТВО КАРАКАЛПАКСТАНА В 1985-1990 гг. ЧАСТЬ II. ПРОБЛЕМЫ ВНЕДРЕНИЯ НОВЫХ ЭКОНОМИЧЕСКИХ ОТНОШЕНИЙ - Сарыбаев, М.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада XX аср 80-йилларининг иккинчи яримида Қорақалпоғистон қишлоқ хўжалигида янги иқтисодий муносабатларни шакллантиришда муаммолари очиб берилди.