ELEKTRON O‘QUV METODIK TA’MINOTLARNI YARATISHDA SU’NIY INTELLEKT IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH - Kenesbayev, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Ushbu maqolada elektron o‘quv metodik ta’minotlarni yaratishda sun’iy intellektning imkoniyatlari va foydalanish usullari tahlil qilindi. Shu bilan birga, bu texnologiyalarning ta’limdagi o‘rni, afzalliklari va kelajakdagi rivojlanish yo‘nalishlari haqida ma’lumotlar berildi.