ӘЖИНИЯЗ ҚОСЫБАЙ УЛЫ ПОЭЗИЯСЫНЫҢ ҮЙРЕНИЛИЎ ДӘРЕЖЕСИ - Ажиниязова, А.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2025)
Мақолада XIX аср қорақалпоқ классик адабиётининг вакили Ажиниёз Қўсибой ўғлининг шериятининг ўрганилиш даражаси ўрганилиб чиқилди. Адабиётшунос олимларнинг илимий тадқиқотлари кўриб, уларгa ўз муносабатларимизни билдирдик.