РЕЗУЛЬТАТЫ ПСИХОЛОГИЧЕСКИХ ИССЛЕДОВАНИЙ ПРОБЛЕМ МЕЖЛИЧНОСТНЫЕ ОТНОШЕНИЯ МЛАДШИХ ШКОЛЬНИКОВ - Клычева, З.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мазкур мақолада кичик мактаб ёшидаги болаларнинг мулоқот муаммолари ва шахсларора муносабатларининг психологик тадқиқот хулосалари берилган. Тадқиқотлар Қорақалпоғистон Республикаси нукус шаҳридаги мактабларда 2 – 4 синф ўқувчиларда олиб борилган.