BO‘LAJAK PEDAGOGLARNING O‘ZIGA ISHONCHINI RIVOJLANTIRISH BO‘YICHA QIYOSIY NATIJALAR TAHLILI - Dawkeeva, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Bu maqolada o‘ziga ishonchini rivojlantirishda “o‘ziga ishonch”, “boshqalarga ishonch”, “emotsional barqarorlik” hamda “kognitivlik” omillarida qiyosiy natijalarning tahlili haqida ilmiy-nazariy mа’lumotlar berilgan.