SUN’IY INTELLEKT TEXNOLOGIYALARI YORDAMIDA OLIY TA’LIMDA MASOFAVIY O‘QITISH TIZIMINI RIVOJLANTIRISH IMKONIYATLARI - Atabaeva, B.J. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Bu maqolada jahondagi yetakchi oliy ta’lim muassasalarida elektron ta’limdan foydalanish tajribasi va O‘zbekistonda qo‘llanilayotgan elektron ta’lim usullari tahlil qilinadi. Elektron ta’lim resuruslarini yaratish texnologiyalari va ularning o‘quv jarayonlarini takomillashtirishdagi tadbig‘i keltirilgan.