ИИВ ОЛИЙ ТАЪЛИМ ТИЗИМИ КУРСАНТЛАРИДА ЎҚУВ МОТИВАЦИЯ: МУАММО ВА ЕЧИМЛАР - Тургунов, Н.Ш. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мазкур мақолада Ички ишлар вазирлиги олий таълим тизими курсантларида ўқув мотивациясининг муаммо ва ечимлари, уни такомиллаштиришнинг ижтимоий психологик омиллар борасидаги фикр-мулоҳазалар билдирилган.