BO‘LAJAK YO‘L MUHANDISLARINING KASBIY KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH DASTURIY TA’MINOTINI TAKOMILLASHTIRISH MODELI - Toreshov, D.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada bo‘lajak yo‘l muhandislarining kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishga qaratilgan dasturiy ta’minotni takomillashtirish modeli keltirilgan. Texnologiyalarning jadal rivojlanishi va ta’lim dasturlariga qo‘yiladigan talablarning o‘zgaruvchanligi sharoitida yo‘l qurilishi va boshqaruvi sohasidagi mutaxassislarning yuqori malakasini ta‘minlash muhim ahamiyatga ega.