KREATIV TAFAKKUR TUSHUNCHASINING FALSAFIY MANBALARDAGI TALQINI - Sulaymanova, D.N. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada kreativ tafakkur tushunchani falsafiy anglash orqali boʻlajak yangi davr oʻqituvchilarini tayyorlashda asosiy yoʻnalishlardan biri ularning kreativ salohiyatini orttirishga qaratilishi zarurligi bayon qilingan bo‘lib kreativ tafakkur tushunchasining falsafiy manbalardagi talqini asosli tahlil qilingan.