TEXNOLOGIK TA’LIM YO‘NALISHIDA UMUMKASBIY VA IXTISOSLIK FANLARI INTEGRATSIYASINI TA’MINLASh - Orınbetov, N.T. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada oliy ta’lim tizimida bakalavriat ta’lim yо‘nalishining umumkasbiy va ixtisoslik fanlari integratsiyasi va uzviyligi asosida bо‘lajak texnologiya fani о‘qituvchilarini kasbiy faoliyatini tashkil etish hamda aniqlangan muammolar bо‘yicha takliflar berish va tegishli metodik tavsiyalar haqida so‘z yuritiladi.