PEDAGOGIKA FANINING TA’LIM MAZMUNI VA ASOSIY YO‘NALISHLARI - Mustafayev, Sh.N. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada Pedagogikaning ilm sifatidagi beshta asosiy qo‘llanilishi, pedagogik amaliyotdagi ta’lim va tarbiya, pedagogik mahoratga ega bo‘lish, pedagogik sistemalar, pedagogik muhandislik, pedagogik qonuniyatlar pedagogika fanidagi asosiy qoidalar va ularni qo‘llay olish, talabalarda hayotga professional pedagogik qarashlarni shakllantirish, ta’lim turi, ta’limning o‘ziga xos ma’nolari, konseptual apparatlari, tamoyillari, qonuniyatlari va texnologiyalari haqida fikr yuritiladi.