MEDIA KONTENT VA UNING TALABALARDA TARIXIY TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISHDAGI AHAMIYATI - Abdreimova, D.J.; Tolepov, B.T. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Zamonaviy sharoitda axborot ijtimoiy munosabatlarni tashkil qilish, kundalik yoki kasbiy faoliyatni amalga oshirish, mahsulot realizatsiyasini taʼminlash, shaxsiy va kasbiy rivojlanishda ahamiyatli bo‘lgan omillardan biriga aylandi. Bugungi kunda har bir shaxs mediakontent foydalanuvchisi ekani nazarda tutilsa, bu masala yanada dolzarblik kasb etadi. Maqola mediakontent mohiyatini yoritish va uning talabalarda tarixiy tafakkurni rivojlantirishdagi ahamiyatini baholashga qaratilgan.