ОБ ОДНОЗНАЧНОЙ РАЗРЕШИМОСТИ ОБОБЩЕННОЙ ЗАДАЧИ КОЛЕБАНИЯ БАЛКИ - Реймбаева, Д.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ишда Соболев синфларида қўйилган масаланинг ечими мавжудлиги ва ягоналиги ҳақидаги теоремани исботлади. Кўриб чиқилаётган масаланинг ечимини кўп ўлчовли спектрли масаланинг хос функциялари системаси устидаги қаторлар йиғиндиси сифатида қурилди.