МЕҲНАТ РЕСУРСЛАРИ ВА УНДАН ФОЙДАЛАНИШ (Сурхондарё вилояти мисолида) - Тожиева, З.Н.; Пардаев, Н.С.; Хурсанов, С.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада Сурхондарё вилояти меҳнат ресурслари ўсиши ва унинг таркибий ўзгариши, меҳнат ресурслари таркибидаги иқтисодий фаол ва нофаол аҳолининг иқтисодиёт тармоқларида бандлиги ҳамда ишсизлик даражаси масалалари ёритилган.