ФОРМУЛА КАРЛЕМАНА ДЛЯ МАТРИЧНОГО ПОЛИКРУГА В ПРОСТРАНСТВЕ КОСОСИММЕТРИЧНЫХ МАТРИЦ - Матякубов, З.К.; Халкназаров, А.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Карлеман формуласи соҳасида голоморф ёки гармоник функцияларнинг қийматларини уларнинг ягоналик топламларидаги қийматлари орқали тиклаш имконини беради. Ушбу мақолада кососимметрик матрицалар учун бирлик полидоирада Карлеман формуласи исботланган.