SUN’IY INTELLEKT ASOSIDA TASHXISLASH TIZIMINING TUZILISHI - Sh.Aytmuratov, B.; Nurimov, P.B.; Yesbergenov, H.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Sun’iy intellekt tizimlari kasalliklarni erta aniqlash va davolashda yuqori aniqlik va samaradorlikni ta’minlaydi. Sog‘liqni saqlash sohasida tashxislash jarayonini sezilarli darajada yaxshilaydi. Ushbu maqolada sun’iy intellektga asoslangan tashxislash tizimini tuzilishi ko‘rib chiqilgan.