TALABALARDA XULQ OG᾽ISHINI DIAGNOSTIKA QILISH VA KORREKTSIYALASHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Turumbetova, Z. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada shaxsning og‘ishgan xulqi – bu umumqabul qilingan yoki rasman o‘rnatilgan ijtimoy me’yorlarga mos tushmaydigan axloqiy sifatlari va uning turli ko‘rinishlarida namoyon bo‘lishi yoritilgan.