KAM KOMPLEKTLI SINFLARDA MUSTAQIL ISHLARNI TASHKIL ETISHNING O‘ZIGA XOS JIHATLARI - Yuldosheva, S.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Mazkur maqolada kam komplektli umumta’lim muassasalarida komplekt sinflarni tashkil etilishining omillari, ta’lim jarayonining afzalliklari va muammolari, samarali ta’limni tashkil etishda mustaqil ishlar, individual topshiriq va tarqatmalardan foydalanishning o‘ziga xos jihatlari yoritilgan.