WEB ДАСТУРЛАШ ФАНИДАН МУСТАҚИЛ ТАЪЛИМНИ ТАШКИЛ ҚИЛИШДА ОНЛАЙН ТИЗИМЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ УСУЛЛАРИ - Атаджанов, Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада олий таълим тизимда веб-дастурлаш бўйича мутахассислар тайёрлашнинг ҳолатлари кўриб чиқилган. Web-дизайн ҳамда web-дастурлашни мустақил таълим орқали компетенцияларини шакллантириш бўйича критериялар кўрсатилган. Веб-технология ва дастурлаш фанларидан талабаларнинг мустақил ишларини ташкил этишда онлайн тизимлар фойдаланиш ўрганилган.