БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИДА ДАРСЛАРНИНГ МАТН БИЛАН БОҒЛИҚ БОСҚИЧЛАРГА ҚИЗИҚИШ УЙҒОТИШ - Пирниязова, Ш.О. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ушбу мақолада бошланғич синф ўқувчиларида она тили дарсларида матн билан боғлиқ босқичларига қизиқишини уйғотиш ва ўқувчиларда мотив пайдо қилиш орқали иш турларига бўлган барқарор қизиқишини уйғотиш ҳақида сўз юритилади.