BALALARDA KOORDINACIYALÍQ QÁBILETLERDI RAWAJLANDÍRÍWDA GIMNASTIKALÍQ ELEMENTLERDEN PAYDALANÍW ÓZGESHELIKLERI (5-6 JASAR BALALAR MÍSALÍNDA) - Allambergenova, R.D. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мазкур мақолада болаларда координацион қобилиятни ривожлантиришда гимнастик воситаларнинг ҳусусиятлари 5-6 ёш болалар мисолида сўз юритилади.