ӘЖИНИЯЗ ШАЙЫР ӘЎЛАДЛАРЫНЫҢ ХРОНОЛОГИЯЛЫҚ ШЕЖИРЕСИНИҢ ДҮЗИЛИЎИ - Есебаев, М.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ушбу мақолада Ажиниёз Қўсибай ўғли авлодларининг оилавий хронологик генограммаси тузилган. Ҳозирда улар Шуманай, Қонли-кўл, Қўнғирот ва Нукусда истиқомат қилади ва манзиллари кўрсатилган.