ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОН ШАРОИТИДА ЎЗБЕК ТИЛИ ТАРАҚҚИЁТИНИНГ ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИ - Курбониязов, Г.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада давлат тилини ривожлантириш, унинг нуфузини ошириш, мамлакатимизда тил сиёсатини такомиллаштириш чора-тадбирларига бағишланган Фармонларнинг ижтимоий аҳамияти таҳлил қилинган.