ЛИНГВОДИДАКТИЧЕСКАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА УЧЕБНЫХ СЛОВАРЕЙ КОМПЛЕКСНОГО ТИПА - Каллибекова, Г.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада мураккаб луғатларнинг, яъни рус тили луғатининг ўқув жараёнидаги аҳамияти ҳар томонлама тавсифланган. Шунингдек, рус тили луғати, луғатни ўргатишнинг самарали воситаси сифатидаги аҳамияти таъкидланган.