HOZIRGI O‘ZBEK VA QORAQALPOQ ADABIY TILLARIDA KOMPONENT TARKIBI TURLI XIL BO‘LGAN SINONIM FRAZEMALAR - Xaytbayev, O. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada hozirgi o‘zbek va qoraqalpoq adabiy tillarida komponent tarkibi turli xil bo‘lgan sinonim frazemalarni nazariy ham amaliy jihatdan misollar asosida isbotlangan.