ДИФФЕРЕНЦИРОВАНИЕ ДВУМЕРНЫХ И ТРЕХМЕРНЫХ АЛГЕБР ЗИНБИЕЛЯ - Камалов, У.; Хожабаева, Г.; Курбанбаев, Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ушбу мақолада биз мураккаб ечиладиган 2,3 ўлчовли Зинбиел алгебраларининг кўпайтириш жадваллари ѐрдамида матрицани ҳисоблаймиз. Асосан 1,2 – теоремалардаги кўпайтиш жадвалларини ҳисоблаб, натижаларни оламиз.