GAZLARDA ELEKTR TOKI QONUNIYATLARI MACROMEDIA FLASH MX DASTURIDA MODELLASHTIRISH - Abdijaliev, S.K.; Jumamuradova, S.; Jumabayeva, X. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada gazlarda elektr toki qonuniyatlarini Macromedia Flash MX dasturida modellashtirish taqdim etilgan. Ushbu dastur yordamida gazlarda elektr toki qonunyatlari mavzusi bo‘yicha olgan bilimlarni mustahkamlash va kuzatish orqali qo‘shimcha manba sifatida foydalanishimiz mumkin.