ШАХС ГЕНЕЗИСИДАГИ КОГНИТИВ РИВОЖЛАНИШИГА ДИНИЙ ЭЪТИҚОДНИ ТАЪСИРИ - Турсунов, Л.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Шахс генезисида диний эътиқоднинг тутган ўрни ва уни когнитив жараёнлар ривожланиши таъсирига урғу берилган. Шахс такомиллашуви жараёнида “мен”ликни моҳиятини когнитив жараёнлар ва эътиқод ёрдамида мукаммал эгалланишига эътибор қаратилган.