ОРГАНИЗАЦИЯ САМОСТОЯТЕЛЬНОЙ РАБОТЫ СТУДЕНТОВ ПРИ ИЗУЧЕНИИ ФИЗИКИ - Касымов, С.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада физикани ўрганишда талабаларнинг мустақил ишларининг аҳамияти ва шаклланиши ҳақида сўз боради. Талабаларнинг мустақил иши физикани ўрганиш жараёнининг зарур элементларини ўз ичига олади. Ушбу ўқитиш усули талабаларга нафақат физика бўйича билимларини чуқурлаштиришга, балки илмий тадқиқотлар, танқидий фикрлаш ва мустақил иш билан шуғулланишга имкон беради.