FIZIKA FANIDAN LABORATORIYA MASHG‘ULOTLARIDA TAJRIBA NATIJALARINI QAYTA ISHLASH METODIKASI - Kanatbayev, S.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada fizika fanidan laboratoriya mashg‘ulotlarida fizik eksperimentning mohiyati va tuzilishi, fizik tajribalarda natijalarni qayta ishlash va identifikatsiya qilishda xatoliklarni o‘rganishning ahamiyati tahlil etiladi.