«BESTEMSHE» O‘YININING BOLA TARBIYASIDAGI O‘RNI - Dawkeeva, A.; Sh.Shamuratova, M. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada bolalarning intellektini rivojlantirishda o‘yinning ahamiyati, “Bestemshe” o‘yinining kelib chiqish tarixi, o‘yinning shartlari haqida so‘z yuritilgan.