BASLAWÍSH KLASS OQÍWSHÍLARÍNÍŃ KREATIV KÓNLIKPELERIN RAWAJLANDÍRÍW MÁSELELERI - Seytjanova, U.Q. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
This article discusses the problems that arise in reading and understanding the text in Uzbek language classes in clas- ses where education is conducted in foreign languages and how to overcome them. BASLAWÍSH KLASS OQÍWSHÍLARÍNÍŃ KREATIV KÓNLIKPELERIN RAWAJLANDÍRÍW MÁSELELERI U.Q.Seytjanova – pedagogika ilimleriniń kandidatı, professor Ájiniyaz atındaǵı Nókis mámleketlik pedagogikalıq institutı Tayanch so„zlar: kreativlik, shaxsiy motivatsiya, kreativ koʻnikmani yaratish, ijodiy jarayon, intellektual. Ключевые слова: креативность, личная мотивация, формирование творческих навыков, творческий процесс, интеллектуал. Key words: creativity, personal motivation, formation of creative skill, creative process, intellectual. Respublikamız tálim sistemasında baslawısh klass oqıwshılarında kreativ aktivlikti qáliplestiriw máselesi jámiyet aǵzaları ushın erkin pikirlew, óz kózqarasların