O‘ZBEK TILI DARSLARIDA MATNNI O‘QIB TUSHUNISHDAGI MUAMMOLAR - Sh.Saparbaeva, I. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim o‘zga tillarda olib boriladigan sinflarda o‘zbek tili darslarida matnni o‘qib tushunishda yuzaga keladigan muammolar va ularni bartaraf etish haqida fikr yuritilgan.