RAQAMLASHTIRISH SHAROITIDA BO‘LAJAK O‘QITUVCHILAR KREATIV KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH MAZMUNI - Rasulova, Z.D. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada oliy ta’lim muassasalari o‘quv jarayonlarida raqamli texnologiyalaridan foydalanish zarurati nazariy jihatdan asoslangan. Raqamli auditoriyani tashkil etish orqali bo‘lajak mutaxassislarga elektron ta’limdan samarali foydalanishga imkoniyatlar yaratish, mustaqil va kreativ yondashish ko‘nikmalarini tarkib toptirish usullari ifodalangan.