BIBLIOGRAFIK MA’LUMOTLAR PLATFORMASI - ILMIY TADQIQOT METODOLOGIYASIDA YANGICHA YONDASHUV - Jo‘rayev, T.N. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Mazkur maqolada ilmiy tadqiqot natijalarini nashr etishda “Mendeley” bibliografik ma’lumotlar platformasidan foydalanish metodikasi batafsil yoritib berilgan.