УСТАЗ ФАХРИДДИН САДИҚОВТЫҢ ӨМИР ЖОЛЫ ҲӘМ ДӨРЕТИЎШИЛИГИ - Жуманиязов, И.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада муаллиф чанг мусиқа чолғусида машҳур созанда, устоз, бастакор Фахриддин Содиқовнинг устозлари, ўқув жараёни, меҳнат фаолияти, яратган асарлари, мукофотлари ҳақидаги маълумотлари баён қилган.