БИЛИМЛЕНДИРИЎ СИСТЕМАСЫНДА ИННОВАЦИЯЛАРДЫ ЕНГИЗИЎДЕ ИНФОРМАЦИОН ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫҢ РОЛИ - Ескараев, Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада олий ўқув юртларида ахборот технологияларини ўқитиш фанига инноватсияларни жорий этишнинг ўрни ва уларнинг аҳамияти ҳақида сўз боради.