РУСИСТИКА В КАРАКАЛПАКСТАНЕ (К 90 летию пединститута имени Ажинияза) - Кощанов, К.М.; Ходжаниязова, А.А.; Кощанова, Г.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада Қорақалпоғистонда рус тилини ривожлантириш, тадқиқ қилиш ва ўқитиш масалалари ҳақида сўз боради.