АМЕТ ВА АЙИМХАН ШАМУРАТОВАЛАР УЙ-МУЗЕЙИ ТАРИХИ - Хужаниязов, У. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ушбу мақолада мустақиллик йиллари Нукус шаҳрида ташкил қилинган Амет ва Айимхан Шамуратовалар уй-музейи тарихи баён қилинган.