NAVOIY VILOYATI MEHNAT RESURSLARINING SHAKLLANISHI VA AHOLI BANDLIGIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - Norov, Sh.Sh. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada Navoiy viloyati mehnat resurslarining shakllanishi va aholi bandligiga ta’sir etuvchi omillar, ya’ni, tabiiy geografik omillar, iqtisodiy geografik omillar, demografik omillar, sotsial geografik omillar tahlil qilingan.