METHODOLOGY OF STUDYING OF INFLUENCE OF QUALITY OF SOIL ON PRODUCTIVITY OF THE COTTON TAKING INTO ACCOUNT BIOORGANOMINERAL SYSTEMS OF UZBEKISTAN IN THE CONDITIONS OF CLIMATE CHANGE - Sultashova, O.G.; Akbarova, B.A.; Azizova, R.G.; Aymuratova, N.D. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada agrosanoat majmui uchun agrometeorologik xizmatlarni kengaytirish va sifatini oshirish imkonini beruvchi ob-havo sharoitiga, tuproq namligiga (turli chuqurlikdagi mahsuldor tuproq namligi) qarab hosildorlik holatini, ekinlarning hosildorligini baholash usuli o‘rganiladi va ishlab chiqiladi.