ПСИХОЛОГИЯ ФАНИНИНГ ДОЛЗАРБ ВАЗИФАЛАРИДАН БИРИ - Турсунов, Л.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада асосий эътибор психология фанининг долзарб вазифаларидан бирига қаратилиб, илмий психологияни ўзига хос қирраларига урғу берилган.