PSIXOLOGIK MANBALARDA PROFESSOR-O‘QITUVCHILAR KASBIY RIVOJLANISHIDA O‘Z-O‘ZINI BOSHQARISH MASALALARINING YORITILISHI - Raximov, B.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Mazkur maqolada oliy ta’lim tizimida faoliyat yuritayotgan o‘qituvchilarning kasbiy rivojlanishida o‘z-o‘zini boshqarish masalasi bo‘yicha psixologik nazariyalar, shuningdek, o‘z-o‘zini boshqarishning psixologik va akmeologik omillari tahlil qilinib, ko‘rib chiqilayotgan muammo yuzasidan fikr va xulosalar bayon etilgan.