O‘SMIR FUTBOLCHILAR FAOLIYATIDA CHIDAMLILIK VA IRODA KUCHINI RIVOJLANTIRISH - Xaitov, A.U. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada o‘smir futbolchilar faoliyatida yuzaga keladigan to‘siq va qiyinchiliklarning omillari o‘rganilgan. O‘smir futbolchilar o‘z faoliyatida yuzaga keladigan to‘siq va qiyinchiliklarga nisbatan chidamliligi va ularni yengib o‘tishda iroda kuchini oshirish bo‘yicha tajriba olib borilgan. Tajriba natijasiga asosan, o‘smir futbolchilar chidamliligi va iroda kuchi oshirilishiga erishilgan.